Καλωσήλθατε στην υπηρεσία Ηλιοτρόπιο

Αγαπητές Φίλες του Ηλιοτρόπιου

Με μεγάλη χαρά ετοιμάσαμε το διαδυκτιακό χώρο του Ηλιοτροπίου όπου αισιοδοξούμε να προσφέρουμε γνώση και απαντήσεις, στους προβληματισμούς σας για το καρκίνο του μαστού και του τραχήλου της μήτρας.

Έχουμε επιλέξει 500 περίπου άρθρα που αναφέρονται στις νόσους του μαστού και του τραχήλου της μήτρας με στόχο να απαντήσουμε σε ερωτήματα σας και να καλύψουμε τα πλείστα επίμαχα σημεία για τα αίτια, τρόπους διάγνωσης και θεραπείας γι’ αυτές τις αρρώστιες.

Τα άρθρα αυτά έχουν επιλεχθεί βάση της επιστημονικότητας, της απλής και ξεκάθαρης γραφής και αντικειμενικότητας τους. Θα βρείτε μαζεμένα πολλά άρθρα που αφορούν το ίδιο θέμα με στόχο τη ευρεία ενημέρωση σας και την εξαγωγή ορθών συμπερασμάτων. Η θεματολογία είναι πλατιά και σύνθετη ενώ πολλά συμβαίνουν στα θέματα υγείας ανα πάσα στιγμή. Ιδιαίτερη προσπάθεια συλλογής πληροφοριών και γνώσης για προληπτικά μέτρα και τρόπου ζωής που αφορούν την αποτροπή της νόσου του καρκίνου μαστού και του τραχήλου παρουσιάζονται στα κεφάλαια ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ – ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ και ΠΡΟΛΗΨΗ. Τα άρθρα που φιλοξενούνται στο κεφάλαιο ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΟΎ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ θα σας ενημερώνει για τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις και τα τεκταινόμενα περί του καρκίνου γενικότερα και της άμεσα τρέχουσας έρευνας. Τα διάφορα κεφάλαια θα ανανεώνονται μηνιαία και θα συμπληρώνονται με καινούργια κείμενα κάθε 3-4 μήνες. Οι αναγνώστριες θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις και θα παίρνουν απαντήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα και όλοι θα μπορούν να παρακολουθούν.

Η επιστημονική άποψη και τα ιατρικά δεδομένα βάση μελετών και ορθολογιστικών αντιλήψεων αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο στην επιχειρηματολογία και έκφραση του Ηλιοτροπίου. Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια στο πάσχοντα συνάνθρωπο μας κατευθύνει τις προσπάθειες μας και προσκαλεί όλες τις γυναίκες να εγγραφούν στην Υπηρεσία του Ηλιοτρόπιου για δωρεάν SMS υπενθύμιση για χρονιαία εξέταση τραχήλου - τεστ Παπανικολάου και ματογραφία. Η πρόληψη είναι « Δύναμη για Ζωή »        

Με τις Θερμότερες ευχές

Ομάδα Ηλιοτροπίου