Σημάδια του καρκίνου του μαστού

Πηγή: http://www.scumdoctor.com/Greek/disease-prevention/cancer/breast-Cancer/...
Οποιαδήποτε μορφή καρκίνου χαρακτηρίζεται από την υπερβολική πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Το ίδιο ισχύει και για τον καρκίνο του μαστού. Ωστόσο, επειδή μπορεί να μην είναι δυνατόν να αισθάνονται ένα λεπτό κατ 'αποκοπή των καρκινικών κυττάρων, το αρχικό στάδιο του καρκίνου του μαστού γίνεται αντιληπτή. Αυτός είναι ο θεμελιώδης λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι γιατροί διαδίδουν μια ετήσια μαστογραφία για τις γυναίκες.
Η μαστογραφία είναι η μόνη διαδικασία που έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει τον καρκίνο πριν ακόμη μπορεί κανείς να εντοπίσει οποιαδήποτε σημάδια της ασθένειας. Όσο νωρίτερα η ασθένεια εντοπίζεται, το φωτεινότερο είναι οι πιθανότητες πλήρους θεραπείας.
Μερικά από τα συμπτώματα του καρκίνου του μαστού ότι μια γυναίκα μπορεί να αναλύσει, με δική της περιλαμβάνουν πρήξιμο στο στήθος, οίδημα στις μασχάλες, την απαλλαγή από τις θηλές, επώδυνες θηλές, ανεστραμμένα θηλές, φολιδωτό δέρμα για τις θηλές, συνεχής πόνος του μαστού, και ασυνήθιστο πόνο στο στήθος. Μόλις η κακοήθεια κινήσεις προς την κατεύθυνση της προχωρημένο στάδιο, ο καρκίνος εκτείνεται από το στήθος και των λεμφαδένων της μασχάλης κόμβων εισβάλλουν σε άλλα μέρη του σώματος. Το στάδιο αυτό χαρακτηρίζεται ως στάδιο 4 μπορούν να εντοπιστούν με συμπτώματα όπως πόνος στα οστά, δυσκολία στην αναπνοή, απώλεια της όρεξης, απότομη απώλεια βάρους, πονοκεφάλους, πόνο νεύρων, ή αδυναμία.
Ενώ οι περισσότερες μορφές καρκίνου του μαστού που χαρακτηρίζεται από την ανάπτυξη των θρόμβων, φλεγμονώδη καρκίνο του μαστού (IBC) είναι μια μοναδική παραλλαγή που δεν αποδεικνύει το σχηματισμό τυχόν σβόλους. Φύεται σε φύλλα δημιουργούν συμπτώματα όπως μια απροσδόκητη αύξηση του μεγέθους του στήθους, σύμφωνα κνησμός στο δέρμα του μαστού επηρεάζεται, αλλαγή στο χρώμα και την υφή του δέρματος γύρω από το στήθος, ζεστό στήθη, στήθη που είναι πιο δύσκολο απ 'ότι συνήθως , ασυνήθιστος πόνος που δεν σχετίζεται με την εμμηνόρροια, και τα έλκη στο δέρμα του μαστού.